TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

testimoni Agen k ju AJ Idris 12/11/12
Salam K Ju...
Ingat tak saya bgtau haritu dunia macam nak terbalik? Ni la kisahnya. Kemalangan. Saya nak kongsi testimoni saya sendiri dgn K Ju.

Selepas satu kejadian ngeri berlaku baru-baru ni, luka yang dialami agak dalam dan besar. Pihak hospital tak bagi apa2 ubat pun untuk merawat luka ni. Setiap saat dia mengadu, betapa sakitnya luka tersebut yang terdedah hingga menampakkan isi putih. Saya sendiri tengok pun dah ngilu, apatah lagi dia yang menanggung kesakitan.
Dah letak minyak gamat, dah letak iodin tapi luka masih sama, tak ada kesan langsung untuk kering dan tertutup.

Tiba-tiba malam tadi teringat pada Masker V, yang juga boleh digunakan untuk mengeringkan luka. Tapi Masker V pula tak ada dalam simpanan. Yang ada hanya Susuk Pengantin Dara. Jadi tawakkal pada Allah, dengan lafaz Bismillah saya buka kapsul Susuk Pengantin Dara, ambil serbuknya dan sapu pada luka yang tersebut yang luas ternganga dan memutih. Dia diam, selesa katanya. Jadi saya biarkan serbuk Susuk Pengantin Dara itu semalaman pada luka itu.

Pagi tadi dengan izin Allah, saya tengok luka dan kering dan plet kecoklatan mula membentuk, untuk menggantikan sel baru. Dan dia tak lagi mengadu sakit2 dan pedih2. Cuma menunggu masa untuk pulih. Alhamdulillah.

(Ini gambar pagi tadi, selepas disapu serbuk JPD malam semalam. Kalut2, tak terfikir nak ambil gambar sebelum)


0 Komen Budak Comel:

Catat Ulasan

Segala Persoalan boleh komen di sini ataupun terus hubungi saya melalui facebook : http://www.facebook.com/wannzull

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Valentine's Day Pumping Heart

Pengumuman

Bagi makluman pengguna kandungan bahan-bahan dalam penyediaan Jamu Susuk Dara adalah dari pilihan herba-herba terbaik dan selamat dari sumber tempatan dan nusantara. Segala keterangan yang merujuk kepada tiap-tiap produk adalah merupakan keterangan yang diambil dari pengeluar atau pembekal produk tersebut dan tidak boleh dipertanggungjawabkan ke atas sebarang kesulitan, kesan sampingan, kerugian dan sebagainya, kesan dari memakan, meminum, mengguna dan sebagainya, produk-produk berkenaan. Pihak kami tidak akan mempamer, menjual mana-mana produk yang terlarang dari segi undang-undang dan sekiranya ada produk-produk yang menyalahi undang-undang, pembekal atau pengeluar atau pembuat produk-produk tersebut adalah dipertanggung-jawabkan-Selamat mencuba.